iTunes 12.2 yayınlandı

iTunes 12.2 yayınlandı

Dün iOS 8.4 ve OS X 10.10.4 ile birlikte Apple Music servisini de kullanıma sunan Apple, iTunes uygulamasını da yeni servisi için özel olarak güncelledi.

Apple, yaklaşık 3 aydır üzerinde çalıştığı iOS 8.4'ü ve OS X 10.10.4'ü dün yayınlarken, aynı zamanda 8 Haziran'daki WWDC açılış sunumunda tanıtılan çevrimiçi müzik servisi Apple Music'i de kullanıma sundu.

İlk olarak yayınlanan iOS 8.4 ile birlikte iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar ile iOS 8.4 yüklü iPhone ile eşleştirilmiş Apple Watch'larda kullanılabilen Apple Music, daha sonra yayınlanan iTunes güncellemesi ile Mac ve PC kullanıcılarının da erişimine açıldı.

OS X ve Windows kullanıcıları için yayınlanan iTunes 12.2 sürümü ile birlikte kullanıcılar iTunes üzerinden de Apple'ın çevrimiçi müzik servisi Apple Music'i kullanmaya başlayabiliyorlar.

Beats 1 Radio da iTunes'da

Yayınlanan iTunes 12.2 sürümü ile birlikte Apple Music'in en çarpıcı özelliklerinden biri olarak karşımıza çıkan Beats 1 radyosu da yayınlanan güncellemenin ardından iTunes üzerinden de yayın yapmaya başladı.

Eğer sizde ülkemiz dışında herhangi bir bölgenin mağazasına ait Apple ID'si kullanıyorsanız Mac ve ya PC'nizde yüklü iTunes uygulamasını 12.2 sürümüne yükseltip bilgisayarınızda Apple Music keyfi yaşamaya başlayabilirsiniz.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.