İTO’dan şehitler için başsağlığı mesajı

İTO’dan şehitler için başsağlığı mesajı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Dağlıca'da askerlerin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Hakkari Dağlıca'da askerlerin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Hakkari Dağlıca'da askerlerimizin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu. İTO Başkanı Çağlar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Geçmişteki örneklerde de gördüğümüz gibi hain terör örgütü ne zaman köşeye sıkışsa kalleşçe ve korkakça askerlerimizi arkadan vurmaktadır. 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen bu alçak saldırı da kanlı örgütün içine düştüğü aciziyetin, çaresiz çırpınışıdır. Huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmaya cüret edenler karşılarında tek yürek olarak ülkemizin tam katmanlarını bulacaklar ve bu alçaklığın hesabını verecekler.
Kahraman şehitlerimizi rabbim cennetinde cemaliyle karşılayacak. Ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize sabırlar, yaralı mehmetçiklerimize de acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun".

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.