İşte yeni iPhone‘ların özellikleri

İşte yeni iPhone‘ların özellikleri

9 Eylül'de tanıtıldıktan sonra 18 Eylül'de satışa sunulması beklenen Apple'ın yeni gözdeleri iPhone 6S ve 6S Plus özellikle kamera ve video kalitesiyle ön plana çıkacak. Cihazların büyüklüklerinde ise değişiklik yapılması beklenmiyor.

Apple, geçtiğimiz günlerde 9 Eylül'de San Francisco'da bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Apple'ın 2011'den beri olduğu gibi eylülde yeni iPhone'un lansmanını yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. Peki iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta ne gibi yenilikler karşımıza çıkacak? 

YENİ RENK DE GELİYOR 

Ntvpara'nın yaptığı derlemeye göre, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adını alması beklenen cihazların bir önceki modelde olduğu gibi 4.7 ve 5.5 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Renk seçeneklerini çoğaltacağı belirtilen Apple'ın yeni, iPhone modellerinde 'rose gold' renk seçeneğini de sunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, yeni modellerde 12 megapiksellik kamera olacak. iPad Air 2 ve iPad Mini 3'ün tanıtıldığı toplantıda duyurduğu Apple SIM'in yeni iPhone modellerinde bulunacağı da sıklıkla dile getirilen iddialar arasında. 

Yüzde 60 daha dayanıklı

Apple, iPhone 6S'te Apple Watch Sport'ta bulunan 7000 alüminyum isimli malzemeyi kullanacak. Bu malzemeyle yeni modellerin yüzde 60 daha kuvvetli olacağının altı çiziliyor.

Yenilerin fiyatları 699 eurodan başlıyor

BİR başka iddiaya göre, yurtdışı fiyatları şöyle olacak: iPhone 6S (Uzay Grisi), iPhone 6S (Gümüş) ve iPhone 6S (Altın)'ın 16 GB'lık versiyonu 699 eurodan, 64 GB'lık versiyonu 799 eurodan,128 GB'lık versiyonu ise 899 eurodan satılacak. iPhone 6S Plus'ın ise 16 GB'lık versiyonu 799 eurodan, 64 GB'lığı 899 eurodan, 128 GB'lığı da 999 euro 
olacak.

Akşam 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.