İşte Samsung Galaxy V Plus!

İşte Samsung Galaxy V Plus!

Akıllı telefon modellerinin sayısı hızla artan Samsung, yeni giriş seviye modeli Galaxy V Plus'ı tanıttı. İşte detayları ile Samsung Galaxy V Plus özellikleri ve fotoğrafları.

2014 yılında daha az telefon duyuracağı söylenen Samsung, ne yazık ki söylenenlerin aksine yeni modeller duyurmaya devam ediyor. Akıllı telefon pazarında, Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A, Galaxy E, Galaxy J ve son olarak Galaxy V serileri ile yoluna devam eden marka, bugün Malezya'da yeni giriş seviye modelini tanıttı.

Giriş seviyenin altında kalan özellikler

4 inç boyutunda 800x480 piksel çözünürlüklü bir TFT ekrana sahip olan Samsung Galaxy V Plus, piyasada giriş seviye olarak adlandırdığımız pek çok Android telefonun gerisinde kalan bir donanıma sahip.

1.2 Ghz hızında 2 çekirdekli işlemci, 512 MB RAM, 2 GB depolama alanı ve 32 GB kadar MicroSD kart destekli olan Samsung Galaxy V Plus, 3 Megapiksel çözünürlükte LED flaşlı arka ve 0.3 Megapiksel çözünürlükte ön kameraya sahip.

En ucuz Samsung telefon

Muhtemel olarak gelişmekte olan ülkelerde satışa sunulacak Samsung Galaxy V Plus, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve çift SIm kart desteğiyle birlikte Samsung'un en ucuz telefonu olacak.

Daha önce 90 dolar ile en ucuz Samsung telefon ünvanını elinde bulunduran Tizen işletim sistemli Z2, yerini 82 dolar fiyat etiketi ile satılacak Samsung Galaxy V Plus'a bırakıyor. Bakalım giriş seviyenin bile altında özellikler sunan Samsung Galaxy V Plus, başarılı olabilecek mi?

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum