İşte OnePlus 2 teknik özellikleri!

İşte OnePlus 2 teknik özellikleri!

OnePlus 2, Geekbench 3 testinde ortaya çıktı. OnePlus 2, 4 GB RAM ve özel Snapdragon 810 yonga seti ile gelecek. İşte OnePlus 2’nin Geekbench 3 puanı!

Piyasadaki amiral gemi katili olarak 2014 yılında OnePlus One ile Android telefon pazarına giriş yapan ve sunduğu performansı agresif fiyat politikası ile taçlandıran OnePlus firması, 2015 yılına da bomba gibi bir giriş yapmak istiyor.

27 Temmuz tarihinde tanıtılacak olan OnePlus 2, bugün Geekbench 3 testinde görüntülendi.

OnePlus 2, 4 GB RAM ile Gelebilir

Geekbench 3’te ortaya çıkan OnePlus 2, teknik özellikleri ile yine amiral gemisi katili olmaya aday olduğu gösterdi. Geekbench 3'e göre OnePlus 2; 1.55 GHz hızında 8 çekirdekli Snapdragon 810 yonga seti, 4 GB RAM ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile gelecek.

OnePlus 2 Geekbench 3 Puanı Göz Dolduruyor!

OnePlus 2 (One A2003), Geekbench 3’ün tekli çekirdek testinden 1189 puan ve çoklu çekirdek testinden ise 4731 puan almayı başarıyor. OnePlus 2'nin bu skorunun, Galaxy S6 ve HTC One M9'un skorundan daha fazla olduğunu belirtelim.

OnePlus 2 Parmak İzi Okuyucusu ile Geliyor!

OnePlus, yeni amiral gemisi OnePlus 2 modelinin parmak izi okuyucusu ile geleceği geçtiğimiz günlerde firma tarafından doğrulanmıştı. Parmak izi okuyucusunun cihazın arka tarafına konumlandırılması bekleniyor.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.