İşte Note 5'in çıkış tarihi!

İşte Note 5'in çıkış tarihi!

Her yıl neredeyse Eylül aylarında karşımıza çıkan IFA serüveni bu yılda geleneği bozmayarak Eylül ayında karşımıza çıkıyor.

Samsung firmasının geliştirmiş olduğu Galaxy Note serisi ile birlikte karşımıza çıkacak olan yeni üyesinin de boy göstermesi düşünülüyor. Bu işlemlere karşılık üretilen cihazın çok erken bir tarih içerisinde piyasaya çıkacağı yönünde oluşan iddialar dillerden düşmüyor. Daha öncelerinde baktığımız da ise Temmuz ayında piyasaya girecek olan cihazın daha sonrasında ise yalanlamış olduğu Note 5 için yeni bir tarihi ortaya çıkarttığını duyurdu.
 
Yapılan iddialara baktığımız da Samsung tarafında Galaxy Note 5'in çok daha erken satış raflarında yerinin alınması isteniliyor. Bu nedenle de üretimde olduğu cihazını Ağustos aylarında duyurusunu gerçekleştirerek birkaç hafta sonra da cihazın satışını hedefliyor.
 
Normal şartlara baktığımız da ise yapılacak duyuruların devamlı olarak IFA etkinliğinde gerçekleştiren aynı zamanda bu yıl içerisinde bir yenisi daha düzenlenecek olan etkinlik içerisinde yuvarlak bir tasarıma sahip olan yeni akıllı saati Orbis'i tanıtmasını beklenen Samsung'un akıllı telefonları da tekrardan ayrı bir etkinlik içerisinde tanıtıp tanıtmayacağını bilinmiyor. Güney Kore asıllı akıllı telefon üreticisi henüz bu konu da sessizliğini koruyor.

türkiye

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.