İşte karşınızda Samsung Galaxy Note 5!

İşte karşınızda Samsung Galaxy Note 5!

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 5, Unpacked etkinliği için kullanılacak görsellerden bazılarının sızdırılmasıyla ortaya çıktı. İşte karşınızda Galaxy Note 5.

Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy Note 5'in çıkmasına az bir süre kala, Galaxy Note 5 ile ilgili görseller de gelmeye devam ediyor.

Galaxy Note 5'te, Galaxy S6 izleri

Samsung'un tasarım ve telefonda kullanılan malzemeler başta olmak üzere pek çok disiplinde tepeden tırnağa değişikliğe gittiği Galaxy S6'daki tasarım çizgisinin Galaxy Note 5'te de olması bekleniyor.

Vee karşınızda Galaxy Note 5

Samsung'un Unpacked etkinliğinde tanıtacağı Galaxy Note 5 için en net görseller sızdırıldı. İşte Samsung'un yeni nesil tasarım anlayışının, Note ailesine uyarlanmış hali.

Galaxy Note 5'in arkası cam olacak!

Samsung, Galaxy Note 5'in arka kapağı Galaxy S6 modelinde olduğu gibi çıkarılabilir yapıda olmayacak. Gelen bilgilere göre microSD kart da olmayacak. 

Önceki model gibi 3220 mAh ya da sürpriz olarak 4100 mAh'lik batarya ile geleceği söylenen Galaxy Note 5, arkası ve önü cam tasarımla karşımızda olacak.

galaxy-note-53.jpg

Aşağıdaki 3.5mm'lik jack girişi, hoparlör çıkışı ve microUSB girişinin de S6 ile benzer olduğunu görüyoruz.

Kenar çerçevelerinin oldukça azaltıldığı Galaxy Note 5, 5.7 inç ekrana sahip olmasına rağmen iddialı bir tutuş pozisyonu sunabilir.

Galaxy Note 5 teknik özellikleri

Samsung Galaxy Note 5, hala Android ekosisteminin en güçlü işlemcisi olan Galaxy S6 ve S6 Edge'deki Exynos 7420'nin elden geçirilmiş sürümü 7422'yi kullanacak ve RAM seviyesi de 4 GB'a çıkartılacak.

Yine 2K çözünürlüğünde 5.7 inçlik ekranla gelecek olan cihaz, 3220 mAh ya da sürpriz olarak 4100 mAh'lik batarya ile gelecek. Bu batarya hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliğini de beraberinde getirecek.

Kamera özellikleriyle de iddialı olacak olan Galaxy Note 5, genel olarak Note 4'ün yeni tasarım özellikleriyle harmanlanmış varyasyonu olacak diyebiliriz. 

shifdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.