İşte iPhone 6S'in fiyatı!

İşte iPhone 6S'in fiyatı!

Eylül ayında resmiyet kazanması beklenen ve ismi kuvvetle muhtemel iPhone 6s olacak yeni iPhone modelinin çok tartışılan fiyat konusu ile ilgili görsel yayınlandı! İşte detaylar.

Apple, birkaç ay sonra yapacağı bir etkinlik ile resmi olarak yeni iPhone modelini duyurması ve ismine büyük ihtimalle iPhone 6s diyeceği akıllı cihazı ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Özellikle çıkış tarihine yaklaştığımız şu aylarda, sızıntılar net görsellerden oluşmaya başlamış durumda. Son olarak ise merakla beklenen iPhone 6s modelinin, fiyatlarını yansıtan bir belge görüntüsü sızdırıldı!

Bilindiği gibi genelde Apple, yeni iPhone modellerini tanıttıktan sonra nasıl bir fiyatlandırma yapacağını da açıklıyor. Ancak bu açıklamayı doğrudan satış fiyatı olarak değil de anlaşmalı olduğu operatörlerin kontratlı fiyatları bazında açıklıyor. Söz konusu sızıntılar da Apple’ın iPhone satış ortaklarından olan ve Amerika’nın önde gelen mobil operatörlerinden Verizon’ın kontratlı iPhone 6s satış fiyatları tarafından geldi!

Apple iPhone 6s fiyatı ortaya çıktı!

Sızdırılan Verizon iPhone 6s kontratlı tekliflerine göre, iPhone 6s 16GB için 218 dolar, iPhone 6s 64GB modeli için ise 318 dolar olarak belirlendiği anlaşılıyor. Bu sızıntı görsellerde bir süre önce tartışılan iPhone 6s’in 16GB olarak satılmaya devam edeceği bilgileriyle örtüşüyor.iphone-6s-fiyati.jpgiphone-6s-fiyati-001.jpgiphone-6s-fiyati-002.jpg

iPhone 6s'in fiyatı, iPhone 6 fiyatına yakın olacak!

iPhone 6 ile karşılaştırmak ve iPhone 6s fiyatının artıp artmadığını açıklamak adına konuşmak gerekirse, öyle görünüyor ki Apple, uzun zamandır sürdürdüğü fiyat politikasını devam ettiriyor. Bilindiği gibi Apple, genelde yeni nesil iPhone modelini bir önceki modeli ile yakın fiyatla satışa çıkartırken, diğer yandan da önceki modellerinde indirime gitmeyi tercih ediyordu.

iPhone 6s ülkemizde zamlı mı gelecek?

Sızıntı görsellerden yola çıkarak, iPhone 6s modellerinin de şu anki iPhone 6 modelleri ile benzer etiketlere sahip olacağını söylemek mümkün. Ancak ülkemiz adına konuşmak gerekirse, son gelen elektronik ürünlere eklenecek ekstra vergilerini dikkate almak, yeni nesil iPhone 6s modelinin fiyatının artış gösterebileceği anlamını taşıyor. Zira iPhone 6s, muhtemelen Ekim 2015 tarihinde ülkemizde satışa çıkacak. Yani eğer yaklaşık 1 ay içerisinde ek vergiler uygulanmaya başlanırsa, iPhone 6s’de bu vergilerden nasibini almış olacak.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.