İşte iPhone 6'nın son fotoğrafı

İşte iPhone 6'nın son fotoğrafı

Apple'ın sıradaki akıllı telefonu iPhone 6, üç farklı renk seçeneği ve 5,5 inçlik modeli ile ortaya çıktı. Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6'nın son görselleri büyük ilgi gördü.

Merakla beklenen iPhone 6'ya dair her geçen gün farklı bir bilgi veya görsel ortaya çıkıyor. Kısa bir süre önce Macfixit isimli web sitesi, iPhone 6'ya ait olduğunu iddia ettiği birkaç fotoğrafı yayınlamıştı. 4,7 ve 5,5 inç ekran boyutu seçenekleriyle geleceği söylenen yeni iPhone'lar, bu sefer üç farklı renkte ortaya çıktı.

Örnek tasarım (mockup) olduğu söylenen iCihazların görselleri 9to5mac adlı internet sitesinde ortaya çıktı. Görsellerde iPhone 6'nın iPhone 5s'de olduğu gibi altın sarısı, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle geleceği görülüyor. Telefonun arka kısmında, sızdırılan diğer görsellerde olduğu gibi Apple logosu bulunmuyor. Görsellerde 5,5 inçlik (Gri renk olan) iPhone 6 modeli de dikkat çekiyor. Bilindiği üzere şimdiye kadar genelde 4,7 inçlik modelin örnek tasarımları internette paylaşılmıştı. Yeni görsellerde ise 5,5 inçlik model net bir şekilde ortada. Öte yandan 9to5Mac sitesine göre 5,5 inçlik model, iPhone 6s adını taşıyabilir.

A8 işlemci, geliştirilmiş pil ömrü ve ekran çözünürlüğü ile geleceği söylenen iPhone 6'nın 4,7 inçlik modelinin ağustos, 5,5 inçlik modelinin ise eylül ayında tanıtılacağı söyleniyor.

Stuff

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.