İşte Huawei Honor 7'nin özellikleri!

İşte Huawei Honor 7'nin özellikleri!

Huawei’nin yeni akıllı telefonu Honor 7’nin teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Çin’in büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Huawei, yeni bir çok model ile son dönemde karşımıza gelirken, özellikle P8 ailesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Nisan ayında firmanın Londra’da düzenlediği etkinlikte Huawei P8 ve P8Max akıllı telefonları duyurulurken, daha sonra kısa süre önce Huawei P8 Lite akıllı telefon gün yüzüne çıktı.

Teknoloji devi firma şu sıralar ise Huawei Honor 7 adı ile gelecek olan yeni bir model ile gündemde. Henüz bu yeni akıllı telefon resmi olarak duyurulmazken, cihaz hakkında farklı bilgiler gelmeye devam ediyor.

Cihazın iki farklı versiyon olarak geleceği yönünde bir süre önce bilgiler gelmişti. Buna göre düşük versiyon 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içerirken, diğer model ise 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacağı yönünde iddialar yer almakta.

Bugün Huawei Honor 7 için yeni bir ekran görüntüsü geldi. Bu ekran görüntüsünde Huawei’nin yeni akıllı telefon PLK-AL10 model numarası ile görünürken, bazı teknik özellikleri de ortaya çıktı.

Buna göre akıllı telefon 5.1″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ekran çözünürlüğünün ise 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlendiği görülmekte. 4GB sistem belleği içeren akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak görülüyor.

Bu da 3GB RAM içeren versiyonun 16GB ya da 32GB ve 4GB RAM içeren versiyonun da 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulabileceğini gösteriyor.

Yonga seti ise Huawei’nin kendi geliştirdiği sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili HiSilicon Kirin 935 olmakta. İşletim sistemi olarak akıllı telefon Google Android 5.1 Lollipop üzerinde çalışmakta.

maxicep

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.