İşte Huawei G8'in özellikleri!

İşte Huawei G8'in özellikleri!

Huawei, geliştirmiş olduğu yeni akıllı telefonu G8'i resmen duyurdu. İşte özellikleri;

Teknoloji devlerinden Huawei, hızla büyümeye devam ediyor. Yıl içerisinde Huawei P8 ve Honor 7 gibi akıllı telefonları dikkatleri üzerine çeken şirket, şimdi de Huawei G8'i resmiyete kavuşturdu. Huawei ana vatanı Çin'de geliştirdiği G8 adlı yeni akıllı telefonun duyurusunu yaptı.

Huawei G7'nin halefi modeli olarak dikkat çeken akıllı telefonda, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran bulunuyor. Gücünü 64-bit tabanlı Snapdragon 615 yonga setinden alan akıllı telefonda, Adreno 405 grafik birimi yer alıyor. Söz konusu akıllı telefon iki farklı seçenek ile geliyor. 16GB'lık dahili depolama ile gelen G8'de 2GB RAM yer alırken, 32GB'lık diğer versiyonda ise 3GB RAM bulunuyor. Android 5.1 Lollipop işletim sistemi sürümü ile ön yüklü olarak gelen cihazın arka tarafında 13MP, ön tarafında ise 5MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. 
Parmak izi okuyucu sensörüne sahip olan telefonda, 3000mAh değerinde batarya bulunuyor.

Siyah, beyaz ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Huawei G8'in 370 dolar (16GB - 2GB RAM) ve 434 dolar (32GB - 3GB RAM) fiyat etiketlerine sahip olduğu açıklandı. Akıllı telefonun diğer ülkelere ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

teknokulis

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.