İşte Galaxy S6 Edge+ fiyatı!

İşte Galaxy S6 Edge+ fiyatı!

Samsung’un Phablet segmentinde yer alacak Galaxy S6 edge+ modelinin fiyatı sızdı. Galaxy S6 edge+ özellikleri ve Galaxy S6 Edge+ fiyatı haberimizde.

Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini açıkladı. Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde firma yeni telefonları tanıtacak. Phablet segmentinde yer alacak bu telefonların Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ olması bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere Samsung, Galaxy Note 4’ün yanında yana doğru kavisli ekrana sahip Note Edge modelini de tanıtmıştı.

Gelen bilgilere göre firma bunu bir gelenek haline getirmeyi hedefliyor. Bu yıl Galaxy Note 5’in yanında yine kavisli ekranlı Phablet modeli tanıtılacak. O da Galaxy S6 edge+ olacak. Ekranının her iki yana da kavisli olan Galaxy S6 edge’in daha büyük ekranlı olan modeli olarak lanse edilen Galaxy S6 edge+, özellik bakımından Galaxy Note 5’e eşdeğer olacak.

Galaxy S6 edge+ Özellikleri

Galaxy S6 edge+’ın; Modifiye edilerek güçlendirilen Exynos 7420 çipsetine veya Snapdragon 808 yonga setine, 4 GB RAM’e, 5.5 veya 5.7 inç büyüklüğünde ekrana, 3.000 mAh kapasiteli bataryaya ve 13 Megapiksel kameraya sahip olması bekleniyor. Peki, Galaxy S6 edge+ modelinin fiyatı ne olacak?

Galaxy S6 edge+ Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Bugün ortaya çıkan sızıntılara göre Galaxy S6 edge+ fiyatı 799.99 Euro olacak. Tabii bu 32 GB giriş modelinin fiyatı. Avrupa fiyatlarını yorumlayacak olursak Galaxy S6 edge 849 Euro fiyat etiketine sahipti. Bakalım bu aradaki 50 Euro’luk fark ülkemizde kaç TL olarak yansıyacak?

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.