İşte Apple Watch'ın satış rakamları

İşte Apple Watch'ın satış rakamları

Strategy Analytics tarafından yayınlanan yeni raporlar, Apple Watch'ın akıllı saat pazarında nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor.

Teknoloji devlerinden Apple, geçtiğimiz yıl yeni iPhone'ları ile birlikte ilk akıllı saati Apple Watch'ı da tanıtmıştı. Ancak Apple Watch, tanıtımdan uzun bir zaman sonra bazı ülkelerde tüketicilerin beğenisine sunulmuştu. Hatta ülkemize ise Apple Watch, 31 Temmuz günü gelmiş olacak. Elde edilen yeni bilgiler ise yavaş yavaş birçok ülkeye giriş yapan akıllı saatin, satış rakamlarını gözler önüne seriyor.

Çeşitli pazar araştırmacıları Apple Watch'ın artık eskisi kadar satmadığını söylüyordu. Ancak gelen yeni rapor ise bu durumu biraz değiştiriyor. Bu yılın ikinci çeyreği kapsamında Apple Watch, akıllı saat pazarında %75.5'lik bir paya sahip. Oldukça yüksek bir satış payına sahip olduğu belirtilen Apple Watch'ın akıllı saat pazarında %457,3'lük bir büyüme kaydettiği açıklandı. Ayrıca raporlar geçtiğimiz yılın saat pazarında toplam 1 milyon adet ürünün satıldığı gösterirken, 2015 yılının aynı çeyreğinde ise bu rakam 5.3 milyona kadar ulaşıyor.

teknokulis

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.