İstanbulkart için sırada bekleme tarih oldu

İstanbulkart için sırada bekleme tarih oldu

İETT İstanbulluların İstanbulkart’a hızlı ve kolay bir şekilde erişebilmeleri için dört yeni İstanbulkart Başvuru Merkezi açtı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları M2 Kadıköy – Kartal Metrosunun Kadıköy, Ünalan, Bostancı ve Kartal istasyonlarında hizmete giren İstanbulkart Başvuru Merkezleri’nde yolcular tüm İstanbulkart’larını ve mavi kartlarını alabilecekler.
Açılan başvuru merkezlerinde yolcuların mavi kartlarını kaybetmeleri durumunda da eski kartta bulunan bakiyeyi yeni mavi karta aktarabilecekler.
 
Yeni İstanbulkart Başvuru Merkezleri ile birlikte İstanbul genelinde başvuru merkezi sayısı 20’ye yükselmiş oldu. Yolcular diledikleri takdirde başvuru merkezlerine gelmeden İETT web sitesi üzerinden online başvuru yaparak da İstanbulkartlarını temin edebiliyorlar.
Ödemeler ise kredi kartı ile yapılarak herhangi bir kargo bedeli alınmadan İstanbulkartlar yolcuların adreslerine gönderiliyor. 
Başvuru merkezlerinin artması ve online başvurunun kolaylığı nedeniyle İstanbulkart için sırada beklemek de tarihe karışıyor.
 
Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.