İstanbul'dan Suriyelilere yardım

İstanbul'dan Suriyelilere yardım

İstanbul'da toplanan 4 tırlık yardım, Gaziantep ve Kahramanmaraş'a gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Boğaziçi Yönetim AŞ'nin başlattığı "Suriyeli Kardeşlerimiz İçin El Ele" yardım kampanyası kapsamında toplanan palto, kaban, pantolon, kazak, bot, çocuk bezi gibi ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 4 tırlık yardım, Gaziantep ve Kahramanmaraş'a gönderildi.

Boğaziçi Yönetim AŞ'den yapılan açıklamaya göre, tırlar, Başakşehir'deki genel müdürlük binasında düzenlenen törenin ardından yola çıktı.

Törende konuşan Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Kartal, kitap ve oyuncak bağışı kampanyalarından sonra kışlık kıyafet ve ayni yardım bağışları ile son dönemde site sakinleri sayesinde iyi işlere imza attıklarını belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

Kampanya kapsamında yaklaşık 2 ayda İstanbul'daki 100 siteden palto, kaban, pantolon, kazak, bot, çocuk bezi, çocuk arabası gibi eşyalar toplandığını, bunların depolarında tasnif edilerek kutulandığını kaydeden Kartal, ambalajlanarak yepyeni hale getirilen bağışların 4 tırı doldurduğunu aktardı.

Yardım malzemeleri, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te Türk Kızılayı'na teslim edilecek.

Başakşehir Müftüsü Remzi Pehlivan'ın dua ettiği uğurlama törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç de katıldı.

Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.