İstanbul'da su kesintisi | Sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da su kesintisi | Sular ne zaman gelecek?

19 Mart 2018 itibari ile İstanbul'da su kesintisi yaşanacak. İstanbul'un ilçeleri olan Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece'de su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece'de 19 Mart 2018 Pazartesi günü sular kesilecek. Peki sular ne zaman gelecek?

Saat 10.00'da başlayan kesintinin nedeni olarak içme suyu hatlarındaki bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gösterildi. Kesinti ile ilgiil tüm bilgiler İSKİ tarafından paylaşıldı.

Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece'de yaşanacak su kesintisi 24 Saat sürecek. Sular 20 Mart 2018 Salı gününden itibaren yeniden verilmeye başlanacak. Mahalleye ve kot farkına göre suların gelme saati değişebilir.

Su kesintisi yaşanacak mahalleler şu şekilde;

Başakşehir'in Bahçeşehir 1. ve 2. kısımlarına, Arnavutköy'ün Hadımköy, Yeşilbayır, Ömerli, Bahşayış, Deliklikaya, Yassıören, Hastane, Dursunbey ve Nakkaş mahallelerine, Esenyurt ilçesinin Esenkent, Sanayi, Koza ve Aşık Veysel mahallelerine, Avcılar ilçesinin Tahtakale mahallesine ve Büyükçekmece'nin Karaağaç mahallesine 19 Mart Pazartesi günü saat 10.00'dan 20 Mart Salı günü saat 10.00'a kadar su verilemeyecek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.