İstanbul'da Ramazan Bayramı Namazı saat kaçta? İstanbul Bayram Namazı Vakti

İstanbul'da Ramazan Bayramı Namazı saat kaçta? İstanbul Bayram Namazı Vakti

İstanbul da 2017 Ramazan Bayramı için hazır. 25 Haziran 2017 Sabahı tüm illerimizde olduğu gibi İstanbul'da da Bayram Namazı için Camiler dolup taşacak. Peki İstanbul'da 2017 Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İstanbul 2017 Bayram Namazı Vakti...

2017 Ramazan sona eriyor. 25 Haziran 2017 Sabahı kılınacak Bayram Namazı ile Ramazan Bayramı başlayacak. Farz olan Oruç İbadetinin idrak edildiği Ramazan Ayı'na veda ediyoruz. Bayram sevinci ülkemizin dört bir köşesini sarmış durumda. Ramazan Bayramı'nda tüm illerimizde camiler dolup taşacak.

İstanbul da 2017 Ramazan Bayramı için hazır. İstanbul'da Bayram Namazı Vakti ülkemizin her yerinde olduğu gibi Camiler dolup taşacak. İnsanlar Ramazan Bayramı Namazı'nın ardından bayramlaşacaklar.

İstanbul'da 2017 Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? sorusu yanıt bulmuş durumda. 25 Haziran İstanbul Bayram Namazı Vakti Diyanet tarafından belirlendi. Peki İstanbul'da Bayram Namazı kaçta kılınacak?

25 Haziran 2017 İstanbul Ramazan Bayramı Namazı Vakti

Ülkemizde Ramazan Bayramı 25 Haziran Pazar günü başlayıp 3 gün boyunca sürecek. Müslümanlar arasında kardeşlik bağının güçleneceği, Ramazan Bayramı'na erişmenin sevinci ile dolup taşacağımız Ramazan Bayramı'nın en önemli tarafı Bayram Namazı olacak. İstanbul için Bayram Namazı vakti;

İstanbul için 2017 Ramazan Bayramı Namaz Vakti 06.19 olarak açıklanmış durumda.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.