İstanbul’a dev yatırım

İstanbul’a dev yatırım

5. Levent Projesi satışa çıktı. Eyüp'te hayata geçirilecek projenin 2017’de tamamlanması planlanıyor. 15 bin kişinin yaşaması öngörülen projenin yatırım bedeli 1.8 milyar lira.

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor. Proje tanıtımı KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un katıldığı bir basın toplantısı ile yapıldı.

2011 YILINDA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım söz konusu projenin arazi geliştirme çalışmalarına 2011 yılında başladıklarını söyledi. Yıldırım "İçinde, vakıf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve şahıslara ait araziler ve bu alanlar üzerine kurulmuş sağlıksız bir yapılaşma içinde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinin bulunduğu proje alanımızı tüm taraflarla anlaşarak başarıyla bir araya getirdik" dedi.

15 BİN KİŞİ YAŞAYACAK

1 milyar 800 milyon liralık yatırım tutarıyla 2017 yılında tamamlanması planlanan projede, yaklaşık 4 bin konut, zengin sosyal donatı alanlarına sahip üniversite eğitim alanı, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük de koru yer alacak. Proje tamamlandığında 15 kişi yaşayacak.

Eyüp'te yapılacak

5. Levent TEM otoyolu üzerinde, Alibeyköy Kavşağı'nda inşa ediliyor. İstanbul'un iş merkezi Levent ve Maslak'a 7 km mesafede bulunan proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 km mesafede yeralıyor.

50 Farklı daire tipi

İki mahalleden oluşacak olan projede 1+1 ile 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunulacak. Ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlayan 5.Levent'te konut sahibi olmak isteyenlere avantajlı kampanyalar da sunuluyor.

yenişafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.