İstanbul elektrik kesintileri.. Üsküdar, Ümraniye ve Kadiköy'de elektrikler ne zaman gelecek?

İstanbul elektrik kesintileri.. Üsküdar, Ümraniye ve Kadiköy'de elektrikler ne zaman gelecek?

İstanbul'da, Anadolu yakasında yaşayan vatandaşlar öğle saatlerinden beri sosyal medya hesaplarından elektrik kesintileri hakkında bilgi arıyorlar. İstanbul'da bugün için planlı elektrik kesintilerinin yanı sıra bölge bölge yaşanan kesintiler oldu.

İstanbul'da bugün yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisini çekiyor. Son yarım saatlik süre içinde konu hakkında bir çok mesaj paylaşıldı. Planlı elektrik kesintileri hakkında detay geldikçe haberimizde güncel bilgilere yer vereceğiz

Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Sultangazi başta olmak üzere Anadolu yakasındaki bazı ilçelere bir süredir elektrik verilemiyor.

15 OCAK PAZAR GÜNÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ LİSTES ŞÖYLEYDİ;

– HÜRRİYET Mh., ARNAVUTTEPE Cd., BAHADIRHAN Cd., OKUL 2 ÇIKMAZI Sk., OKUL YOLU 1 Sk., OYUNBOZAN Sk., SOMUNCU Sk., SOYBAŞI Sk., TIRMIK Sk., TOZKOPARAN Sk., TÖRE Sk., TRAFO YOLU Sk., TOPÇULAR Sk., TULUMBACILAR Sk., TURGUTREİS 2 Sk., TURNALAR Sk., TUTKALCI Sk., TROFO ALTI Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4716-24394)

– CİBALİ Mh., ELVANZADE CAMİİ Sk., YEŞİL TULUMBA Sk., SALİHPAŞA Cd., ÜSKÜPLÜ Cd., ÜSKÜPLÜ ÇIKMAZI Sk., PEKMEZCİ Sk., FUKARABABASI Sk., ATATÜRK Bul., DEMİRTAŞ Mh., KIBLE ÇEŞME Cd., KIBLE ÇEŞME ÇIKMAZI Sk., KANTARCILAR Cd., ORD. PROF. DR. CEMİL BİRSEL Cd., KEPENEKÇİ SABUNHANESİ Sk., SARIDEMİR Mh., RAGIP GÜMÜŞPALA Cd., (FATİH İlçesi) ve civarında 08:00-19:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4718-2825-2254)

– KAZIM KARABEKİR Mh., 4. Sk., 4/1B Sk., 4/1A Sk., 7. Sk., 8/3. Sk., 6. Sk., 5. Sk., 4/2A Sk., 4/2. Sk., 4/3A Sk., 6/A Sk., 8/5A Sk., 8/5. Sk., 6/1. Sk., 8/4. Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4719-18617)
– ORHAN GAZİ Mh., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00-22:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4717-21030 DM )

 

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.