İsrail, Mescid-i Aksa’yı havaya uçuracak!

İsrail, Mescid-i Aksa’yı havaya uçuracak!

Kudüs muhafızı Şeyh Raid Salah, İsrail'in Mescidi Aksa içinde bomba patlatarak Mescidi Aksa’ya zarar verme planları yaptığına dikkat çekti

1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarındaki İslamî Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, İsrail işgal rejimi parlamentosu Knesset seçimlerinin ardından sıcak günlerin yaşanacağına dikkat çekerek, bütün İsrailli partilerin seçim meydanlarında dillendirdikleri projelerin tehlikeli gelişmelere işaret ettiğini belirtti.

Kudüs muhafızı Şeyh Raid Salah yaptığı açıklamada, sağcısından solcusuna kadar parlamentodaki sandalyeler için yarışan bütün siyasi partilerin Mescidi Aksa’yı tehdit eden projeleri dillendirmekten kaçınmadıklarını, bazı Arap çevrelerin kendilerine bu konuda tehlikeli gelişmelerin olacağı ve işgalcinin Mescidi Aksa içinde bomba patlatarak Mescidi Aksa’ya zarar verme planları yaptığına dair bilgi verdiklerini söyledi.

Şeyh Raid Salah sözlerine şöyle devam etti:

“Yaşadığımız olaylar zaten bunu gösteriyor. İşgalcinin hızlandırdığı birçok plan ve proje var. Bu kirli planların bir kısmı seçimlerden sonrasına ertelenmiş durumda. Bize iletilen uyarı notunun tam içeriğini ve boyutunu bilmemekle birlikte bizler var olan sorumluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz. Halkımızdan da sürekli Mescidi Aksa'ya gidip namaz kılmalarını ve orada nöbet tutmalarını, ilim halkalarına katılmalarını istiyoruz.”

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum