İSMEK'in kayıtlar ne zaman başlıyor?

İSMEK'in kayıtlar ne zaman başlıyor?

İSMEK’ in 2015-2016 eğitim dönemi kayıtları, 7 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Her eğitim döneminde hizmet alanını daha da genişleten İSMEK, bu yıl İstanbullulara 400’den fazla branşta ücretsiz eğitim verecek.

İstanbullular, 7 Eylül tarihinden itibaren başlayacak olan online kayıt işlemi öncesi İSMEK eğitimleri ve branşlar hakkındaki en güncel bilgilere, İSMEK’in sitesi www.ismek.org adresinden ulaşabiliyor.

Bu yıl 235 kurs merkezinde 400’den fazla branşta eğitim verecek olan İSMEK’ ten eğitim almak isteyenler, başvurularını geçen yıl olduğu gibi yine internet üzerinden online yapabilecek.

Kayıt işlemi kurumun resmi web sitesi (www.ibb.gov.tr) www.ismek.org üzerinden gerçekleştirilecek. Yapılacak bu ön kayıt sonrası öğrencilerin, ilgili kurs merkezine şahsen başvurması gerekiyor.

Online Kayıt Nasıl Yapılacak?

İSMEK’ in 235 kurs merkezinde eğitim verdiği 400’ün üzerindeki branştan herhangi birine kayıt yaptırmak için, kurumun resmi web sitesi www.ismek.org’da yer alan kayıt butonuna tıklamak yeterli olacak. Böylelikle ister kurs merkezlerine göre, ister de eğitim almak istenen branşa göre dilenen kursa kayıt yaptırılabilecek.

İnternet üzerinden yapılacak bu işlem ön kayıt olarak kabul edilecek. Ön kayıt gerçekleştikten sonra öğrenci adaylarının en geç 27 Eylül Pazar gününe kadar ilgili kurs merkezine kesin kayıt için gerekli olan kimlik fotokopisi ile başvurması gerekecek.

İSMEK’ in geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği online kayıt uygulaması, İstanbullulara branşların yıl içinde eğitim verilecek farklı kurlarına da şimdiden kayıt yaptırabilme kolaylığı sağlıyor.

egitimrehberi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.