İSMEK yaz kursları başladı

İSMEK yaz kursları başladı

İstanbullular tarafından merakla beklenen ücretsiz yaz kursları başladı.

Eğitimler çocuklara ve gençlere yönelik olarak 33 ana alanda veriliyor. 22 Temmuz’da başlayan kayıtlar sonrasında dersler 27 Temmuz’da başladı. Halen devam eden kayıtlar için İSMEK kurs merkezlerinden kayıt yapılabileceği gibi www.ismek.org adresi üzerinden ön kayıt başvurusu yapılabiliyor. Web sitesinden yapılan başvuruların ise kurs merkezine gidilerek asıl kayda dönüştürülmesi gerekiyor.

İSMEK’te çocuklar ve gençlere yönelik açılan yaz kursları için kayıtlar başladı. Bu yıl çocuk ve gençlere yönelik ilk kez gerçekleştirilen eğitimler toplam 33 ana alanda veriliyor. İSMEK’in ücretsiz eğitimlerine katılmak isteyenlerin kurs merkezlerinden herhangi birine şahsen gitmeleri ya da www.ismek.org üzerinden ön kayıt işlemi yaptırdıktan sonra şahsen kurs merkezine gitmeleri yeterli oluyor. 

Hangi Yaş grubu Eğitimlerden Faydalanabilecek?

Yaz eğitimleri; 7-11 (çocuk), 12-15 (çocuk), 16-20 (genç) ve 21 yaş üstü (yetişkin) olmak üzere dört ayrı grupta gerçekleştiriliyor. 7-11 ve 12-15 yaş grupları için eğitimler sabah ve öğle gruplarında yapılacak. 16-20 (genç) ve 21 yaş üstü (yetişkin) grup ise sabah ve öğle gruplarıyla birlikte akşam ve tam gün sürecek kurslara katılabiliyor.

İSMEK yaz eğitimlerinde sadece tek bir branş seçimi yapılabileceği gibi birden fazla beceri kazandıracak olan ana alan seçimleri de yapabiliyor. 

Haber7

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.