İsmailağa'dan 'Atatürk ve hakaret haberi' açıklaması

İsmailağa'dan 'Atatürk ve hakaret haberi' açıklaması

"Atatürk, asker maaşıyla bu kadar mal varlığını nasıl yaptı?" başlığıyla yer alan haberle ilgili İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan açıklama geldi

Risale Haber-Haber Merkezi

Bugün Hürriyet gazetesinde yer alan ve Risale Haber'de de "Atatürk, asker maaşıyla bu kadar mal varlığını nasıl yaptı?" başlığıyla yer alan haberle ilgili İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan açıklama geldi:

"Haberde adı geçen FM Tv, câmiamıza ait değildir ve Vakfımıza ait herhangi bir televizyon kanalı da bulunmamaktadır. İlgili televizyon kanalının bağlı bulunduğu İsmailağa Medya A.Ş. ve Fatih Medreseleri, Efendi Eğitim Kurumları gibi kuruluşların başında bulunan Masum Bayraktar, birtakım yanlış işleri sebebiyle üstadımız Mahmud Efendi Hazretleri tarafından vaktiyle câmiamızdan uzaklaştırılmış ve Mahmud Efendi Hazretleri’nin avukatları tarafından ihtarname çekilmiş bir kimsedir.

Mahmud Efendi Hazretleri’nin ve İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı’nın, câmiamızın adını daha evvel izinsiz bir şekilde defalarca kullanmış olmaları sebebiyle ilgili kuruluşlarla hukukî mercilere taşınmış olan yasal sürecinin hâlen devam etmekte olduğu bilgisi kamuoyuna önemle duyurulur.

fmtv.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.