İş Yaşamaya Gelince programı Moral FM'de

İş Yaşamaya Gelince programı Moral FM'de

Risale-i Nur üzerine araştırma yapan üç bayan bir araya gelerek radyo programı hazırladı

 

Funda Demirer’in haberi:
 
RİSALEHABER-Hani ilim talebesiyiz diyoruz ya. Her gün okuyor, ders alıyor, anlatıyor, konuşuyor, yazıyoruz ya. Peki, ne kadar amele döküyoruz bütün bu bilgileri? İş yaşamaya gelince ne kadar başarıyoruz en zor olan sınavı?
 
Risale-i Nur üzerine araştırma yapan üç bayan bir araya gelerek hazırladıkları programlarıyla İmanın/İslam’ın yalnız kalplerde değil hayatımızın her safhasında nasıl yaşanacağına, insanı her an huzurda olduğu gerçeğine ve bu bilinçle bütün zamanların ibadete dönüşeceğine dair feyizli bilgiler sunuyor dinleyenlere.
 
Risale-i Nur’dan seçtikleri bir kavramın/konunun bütün Külliyatta yansımalarıyla, ayet- hadis ve âlimlerin görüşleriyle zenginleştirdikleri programa konunun uzmanları, yazarlar bazen stüdyoda bazen de telefonla katılarak görüşlerini bildiriyor.
 
“Nefsini ıslah edemeyen başkasını ıslah edemez” düsturunca, Onlar hem kitap ve kainat okumalarını, hem de kendi hayat tecrübelerine düşen paylarla yaşamaya çalıştıkları hakikatleri anlatıyorlar. Radyocu değiller, bu işin eğitimini de almamışlar bu yüzden belki de kendi aralarında ders yapar gibi anlatımlarıyla etkili oluyorlar dinleyenlerin dünyasında.
 
“Gelin, KULLUĞUMUZU YAŞAMAYA GELİNCE sıra, başımıza üşüşen vesveseleri, bizi kulluğumuzdan uzaklaştıran karamsarlıkları, yenilgileri bir kenara bırakalım.”diyerek hakikatlerin incelikleriyle bize reçeteler sunarken, kulluğun amel boyutuna davet ediyorlar.
 
EMİNE SİRKECİOĞLU, BİRCAN ERDEN VE NURAN SEMİZ’LE “İŞ YAŞAMAYA GELİNCE” PROGRAMI HER CUMA SAAT 11.00’ DE MORAL FM DE.