iPhone'ların mucidi Dünya İslam Ekonomik Forumu'nda

iPhone'ların mucidi Dünya İslam Ekonomik Forumu'nda

2011'de hayatını kaybeden Steve Jobs ile birlikte Apple Şirketini kuranlardan biri olan ünlü teknoloji dahisi Steve Wozniak, 13.'sü düzenlenecek olan Dünya İslam Ekonomik Forumu'nda söyleşi yapacak.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Dünyada teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerlerken, İslam ülkeleri de bu gelişimden olağan olarak etkileniyor. Bunun son örneği ise her yıl toplanan Dünya İslam Ekonomik Forumu'nda yaşanacak.

Apple şirketi son dönem teknolojik gelişmelere öncülük eden şirketlerden biri. Bünyesinde geliştirdiği iPhone modelleri ile iletişimde yeni bir çağ başlatan şirketin en tanınır yüzlerinden biri olan Steve Wozniak, 21-23 Kasım 2017 tarihlerinde Malezya'da düzenlenecek olan 13. Dünya İslam Ekonomik Forumu'nda 'yüz yüze mülakat' ile katılımcılardan biri olacak.

Forumun diğer katılımcıları ise , Malezya Başbakanı, Sarawak Başbakanı, Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Seyşeller Cumhuriyeti Başkanı, Komor Adaları Başkanı ve İslam Kalkınma Bankası Başkanı gibi önemli isimler olacak. Wozniak'ın mülakatları bu isimlerle gerçekleştirmesi bekleniyor.

WIEF (Dünya İslami Ekonomik Forumu) Vakfı Başkanı Tun Musa Hitam, dünyada teknolojik gelişmeye ön ayak olan böylesine önemli bir ismi organizasyonlarında ağırlayacak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiriyor ve; "İlk organizasyondan bu yana Forum, çeşitlik ekonomilerden dünya liderlerini ve endüstri kaptanlarını bir araya getiren bir platform olarak dikkat çekmiştir. Wozniak'ı getirmek ise birliğimizin bu konudaki en büyük başarısıdır " sözleri ile Wozniak'ın Forum'da bulunmasının anlamına değiniyor. 

The Star'ın haberine göre, Wozniak, 13. Dünya İslam Ekonomik Forumu'nda modern çağdaki teknolojik gelişimin durumundan, yeniliğe öncülük etmekten ve insanların teknolojiye uyumu konusunda ufuk açıcı bilgiler verecek.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum