iPhone için pil takviyesi!

iPhone için pil takviyesi!

iPhone'ların batarya ömrü kullanıcılar tarafından büyük şikayetlerle karşılaşmıştır. Mevcut çözüm arayışlarına bir yenisinin daha eklendiğini söyleyebiliriz.

Bir iPhone veya iPad kullanıcısıysanız siz siz olun sakın cihazınızın tarihini 1 Ocak 1970'e ayarlamayın. Zira henüz anlaşılamayan bir sebepten dolayı bu işlem cihazların işlevsiz hale gelmesine sebep oluyor.

İndiegogo adlı bağış ve destek sitesinde, iPhone 6s modelinin şarj sorununa yönelik olarak bir çözüm getirildi. “Fat Battery” adı verilen çözüm, mevcut pilden 4 kat daha fazla bir şarj performansı amacını taşıyor.

Fat Battery adlı çözüm, güç kaynağı, akıllı kılıflar vb. ürünlerden farklı olarak cihazın dışına değil, içine uygun olarak işlev görüyor.

Çözüm kapsamında, iPhone 6s cihazınızın arka kasası Fat Battery ekibi tarafından sökülüyor ve cihaza daha büyük bir kasa takılıyor. İşlem sonrasında iPhone 6s’in orijinalliği bozularak daha kalın bir görünüme sahip oluyor.

Ağırlığı 134 gramdan 238 grama çıkan cihazın pil ömrü yeni kasa sayesinde 4 katına çıkmış oluyor.

300 dolar gibi bir fiyatla gerçekleştirilen işlemin cihazın orijinalliğine hasar verdiği gerçeği ortada; fakat şarj sorununa sahip olup, alternatif yollara başvurmak isteyen kullanıcıların tercih edebileceği bir yöntem olarak gözüküyor.

(shiftdelete)

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.