iPhone için kuyruğa girdiler

iPhone için kuyruğa girdiler

Trabzon'da iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Aşure Gecesi saat 23.59’ da 'Aşureli' bir lansmanla satışa sunuldu. Lansman için Kahramanmaraş caddesi üzerindeki iş yerinin önünde kuyruklar oluşurken, lansmana gelenlere de aşure ikramında bulunuldu.

Lansmanla ilgili bilgi veren Uzun Telekom Şirket Yetkilisi Ahmet Uzun, “iPhone 6S ve 6S Plus'ın lansmanı Türkiye'de 7 ilde yapıldı. Bu şehirlerden biri de Trabzon'du. iPhone 6S'in çıkacağını duyan bir çok kişi ülkemizin diğer illerinde olduğu gibi Trabzon’da kendilerini sıraya yazdırdı. iPhone 6S'i 3 bin 100, 6S Plus'ı da 3 bin 500 TL'den satışa sunduk. Gece bu telefonlardan 11 adet sattık. Satışlarımız sürüyor. Aşure Gecesi olması nedeniyle de iş yerine gelen müşterilerimize aşure ikramında bulunduk” dedi.

Öte yandan Trabzon'da satışan sunulan Iphone 6S'lerden şehirde ilk sahip olan ise Evşen Keskin isimli ev hanımı oldu. Telefonu eşi ile birlikte almaya gelen Keskin, ismini bu telefonu almak için ilk yazdıran kişi olduğu öğrenilirken, kendisine satış sırasında aşure ikram edildi. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.