iPhone 7’nin en net fotoğrafı internete düştü!

iPhone 7’nin en net fotoğrafı internete düştü!

Çinli mikro blog sitesi Weibo’da, iPhone 7’nin arka paneline ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı.

iPhone 7 Plus’la ilgili sağ olsun Apple analisti Ming-Chi Kuo’dan bu zamana kadar birçok bilgi almayı başarmıştık. Ünlü analist, birkaç gün önce geniş ekranlı yeni iPhone’da optik zum yeteneklerine sahip çift kamera kurulumunun ve 3 GB RAM’in olacağını belirtmişti. Şimdi gelen haber -daha doğrusu görsel- 4.7 inçlik iPhone 7 ile alakalı.Çinli mikro blog sitesi Weibo’da, iPhone 7’nin arka paneline ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı. iPhone 6 ve 6S’e oranla tasarım olarak biraz farklılıkların olduğu fark edilen fotoğrafta anten bantlarının üst kısma taşındığı, yeni bir iSight kamera modülü ve LED flaş desteğinin olduğu görülüyor.

Modülün hemen yanında bulunan iki yuvarlak ise lazer otomatik odaklama sistemi, renk düzeltme sensörü ya da tamamen farklı bir şey olabilir. Yine de paylaşılan bu fotoğraftan sonra kesin bir dille “iPhone 7’nin arka paneli aha böyle olacak” demek yanlış olur. Eylül ayına geleceğimiz günlere kadar daha çok sızıntı bilgiler, görseller göreceğiz.

iPhone 7

Son birkaç aydır yeni iPhone’larla ilgili iddiaları toparlayacak olursak iPhone 7 Plus’ın arka tarafında çift, iPhone 7’de ise tek kamera modülü olacak. 4.7 inçlik modelde henüz işlevi tam olarak belli olmayan çift, 5.5 inçlik modelde ise tek sensör bulunacak.

 

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.