iPhone 7 işte bu özellikler ile geliyor!

iPhone 7 işte bu özellikler ile geliyor!

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 7 hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 16 GB depolama alanından vazgeçmez denilen Apple'ın, iPhone 7 ile 32 GB'a geçiş yapacağı söyleniyor.

Apple iPhone 7 için büyük tanıtıma 4 aydan az bir süre kaldı fakat hem sızıntıların hem de yeni bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Kimi iddiaya göre çift kameralı olacak, kimisine göre 128 GB depolama alanı ile gelecekİşte yeni bir iddia daha... ABD'li teknoloji şirketi IHS'nin Piyasa Araştırmaları Direktörü olan Kevin Wang, sosyal medya hesabından iPhone 7'nin 32 GB depolama alanı ile birlikte geleceğini iddia etti.Söz konusu mesajda şu ifade yer alıyor: “Tedarik zinciri araştırması, yeni iPhone'ların 2 GB RAM ve 32 GB ROM (depolama alanı) ile geleceğini gösteriyor."

Bildiğimiz üzere Apple'ın hali hazırda satışta olan son akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone SE'nin 2 GB RAM'i bulunuyor. Bu nedenle iPhone 7'de de 2 GB RAM olması şaşırtıcı bir durum olmaz. Fakat Apple'ın 16 GB depolama alanında ısrar ettiğini biliyoruz. Hatta ve hatta tepe model telefonlar arasında 16 GB hafıza alanında direten neredeyse bir tek Apple kaldı desek yanlış olmaz.

Diğer taraftan Apple'ın iPhone'da neden 16 GB ROM kullandığını önceki yazılarımızda ifade etmiştik. Bunun nedeni açık bir şekilde iCloud. Apple, müşterilerine 5 GB ücretsiz iCloud depolama alanı veriyor. Daha fazla saklama alanı için para ödememiz gerekiyor.

 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.