iPhone 6 üç farklı renkte göründü

iPhone 6 üç farklı renkte göründü

Apple'ın haziran veya eylül aylarında düzenleyeceği etkinliklerle tanıtması beklenen iPhone 6'nın üç farklı renk seçeneği fotoğraflandı.

iPhone 5s'in ardından merakla beklenen iPhone 6 ile ilgili her geçen gün farklı bir örnek tasarım ortaya çıkıyor. iPhone 6'nın son fotoğrafları Çinli Baidu'da yayınlamıştı. Bu sefer 9to5mac sitesi, yeni iPhone'un üç farklı renk seçeneğinin fotoğraflarını yayınladı.

Kim tarafından sızdırıldığı bilinmeyen örnek tasarımların altın sarısı, uzay grisi ve beyaz olmak üzere üç farklı rengi bulunuyor. Fotoğraftaki telefonların tasarımı doğru ise gerçek iPhone 6'lara bakıyor olabiliriz. Bunların 4,7 inçlik iPhone 6 modeli olması kuvvetle muhtemel.

Aksesuar üreticileri için oluşturulduğu tahmin edilen örnek iPhone 6 tasarımlarının sadece gri modelinin ön paneli siyah, diğerlerinin ön paneli ise beyaz renkle bezenmiş. Bütün iPhone'ların ev tuşu, altın sarısı bir renkle çevrelenmiş; güç tuşunun nerede olduğu ise tam görünmüyor. Örnek tasarım olduğundan, arka kapakta Apple logosuna da yer verilmemiş.

Apple'ın iPhone 6'nın 4,7 inçlik modelini ağustos, 5,5 inçlik modelini ise eylül ayında tanıtacağı tahmin ediliyor.

STUFF

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.