iOS 9 Beta 3'te Selfie Sürprizi!

iOS 9 Beta 3'te Selfie Sürprizi!

iOS 9 Beta 3 sürümünde Selfie fotoğraflarının gruplandığı ortaya çıktı. Peki, bu gruplama nasıl oluyor? iOS yüzleri mi algılıyor? İşte detaylar.

WWDC 15 etkinliğinde iOS 9 sürümünü tanıtan Apple, etkinlik sonrası geliştiriciler için iOS 9 Beta 1 sürümünü yayınlamıştı. iOS 8’in üzerine ufak ama yerinde yenilikler yapan Apple, kullanıcılarından büyük beğeni toplamıştı. Ancak iOS 9 Beta 1 sürümünün çok şarj tüketmesi şikayetlere yol açmıştı. Bu sorun ise iOS 9 Beta 2 ile düzelmişti.

Performans ve stabilite iyileştirmelerinin yapıldığı iOS 9 Beta 3 sürümü ile dün geliştiricilerin karşısına çıkan Apple, yeni güncellemesiyle birlikte bir takım gizli özellikleri sunduğu ortaya çıktı. Bunlardan ilk göze çarpanı Fotoğraflar uygulaması oldu.

iOS 9 Beta 3 Yayınlandı!

Selfie Fotoğraflarınızı Albümde Görüntüleyin
iOS Fotoğraflar uygulamasında yer alan “Albümler” bölümünde Selfie isminde bir albüm oluştuğu fark edildi. Selfie albümüne ön kameradan çekilen tüm fotoğraflar otomatik olarak ekleniyor. İlk etapta Selfie albümünün yüzleri otomatik olarak algıladığı ve buna göre bir gruplandırma yaptığı düşünüldü. Ancak durumun böyle olmadığı ve ön kamera ile çekilen tüm fotoğrafların Selfie albümü içerisinde depolandığı kısa sürede anlaşıldı.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.