İnsanlar Note 7'yi iade etmek istemiyor!

İnsanlar Note 7'yi iade etmek istemiyor!

Eylül ayının başlarında talihsiz olaylar yaşayan Galaxy Note 7 hakkında ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor.

Galaxy Note 7 yaşanan talihsiz olayların ardından iki kez toplatıldı. İkinci kez telefonlar geri çağırıldığında ise bazı kişiler Note 7’lerini geri vermek istemediler.

Koreli JoonAng gazetesinin paylaştığı verilere göre, bir milyondan fazla kullanıcı hatalı Note 7’lerini geri vermeyi reddediyorlar. İlk seferde prosedürleri uygulayan cihaz sahipleri, Samsung, telefonları temelli geri almayı isteyince Note 7’lerini ellerinde tutmaya karar verdiler.

 

Konuyu araştıran ve gazeteye konuşan Profesör Choi Soon-hwa’ya göre, 1 milyon kullanıcı Ağustos’tan beri Samsung’un sorunlu phablet modelini kullanıyorlar.  Bu insanlara göre Galaxy Note 7’nin yükseltilmiş özellikleri ve donanımı, cihazın dengesiz yapısına karşı ağır basıyor. Açıkça bu insanlar telefonunu patlama ihtimalini göz ardı ediyorlar.

Her ne kadar ellerinde tutmak isteseler de Note 7’nin hiçbir cihaz güncellemesi ve teknik destek almayacağını hatırlamak gerekiyor. Üstelik başta Japonya, Singapur ve Amerika olmak üzere 10 uluslararası havaalanında Galaxy Note 7 taşımak suç olarak kabul ediliyor.

 

(Shiftdelete)

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.