İnşaat halindeki camiye saldırı

İnşaat halindeki camiye saldırı

Almanya'da İslam karşıtları cami inşaatının ızgaralarına iki domuz kafası monte edip minareleri kana buladı. Polis, bunun üzerine harekete geçti.

 

46 yaşındaki bir adam Perşembe günü cami inşaatının bulunduğu arazinin inşaat ızgaralarına iki domuz kafası monte edip minarelerini kana buladığı tespit edildi. Görgü tanıkları şüphelinin cami etrafında dolaştığını görüp hemen polise ihbar ettiler. Bunun üzerine yakalanan adamın tutuklanmasına karar verildi.

Gece saat 22:30 civarların da Laubgasse'da vatandaşların İslam kültür merkezine ait bir arazide şüpheli şahsı fark edip bu durumu polise ihbar ettiler. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekibi inşaat ızgaraların üzerine monte edilmis iki domuz kafası ve kana bulanmış minare manzarası ile karşılaştılar. Olay yerinde yakanıp tutuklanan adamın soruşturması sürüyor.

Daha Nisan ayında Génération Identitaire grubu tarafından yapılan hareket polisleri harekete geçirdi. Nisan ayının başlarında Identitaire grubuna bağlı kişiler kültür merkezinin işgal edilmesi yönünde tehditten dolayı 60 kişilik bir polis ekibi aynı kültür merkezini koruma amaçlı harakete geçmişti.

Graz'da Yeşiller partisine ait binanın çatısına çıkan bir grup üzerinde "İslamlaştırma ölümdür!" yazılı pankartı açıp üzerine kan kırmızısı renginde bir boya dökmüşlerdi.

Kaynak : Tevhidi Gündem

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.