İmam hatiplilerden hastalara Kur'an-ı Kerim ve Risale-i Nur hediyesi

İmam hatiplilerden hastalara Kur'an-ı Kerim ve Risale-i Nur hediyesi

Öğrenciler, yanlarında getirdikleri Kur'an-ı Kerim meali, Bediüzzaman Said-i Nursi'nin kitabı ve karanfilleri hasta ve hasta yakınlarına hediye ettiler

Adıyaman'da Kâhta Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim gören öğrenciler, hastalara Kur'an-ı Kerim meali ve karanfil hediye ettiler.

Öğretmenleriyle birlikte Kâhta Devlet Hastanesini ziyaret eden öğrenciler, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Öğrenciler, yanlarında getirdikleri Kur'an-ı Kerim meali, Bediüzzaman Said-i Nursi'nin kitabı ve karanfilleri hasta ve hasta yakınlarına hediye ettiler. Bazı hastaların duygulu anlar yaşadıkları gözlendi.

Kâhta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Arı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu tür ziyaretlerin öğrenciler üzerinde olumlu etki bıraktığını belirtti.

Hasta ziyaretinin İslami bir davranış olduğunu ifade eden Arı, "Öncelikle öğrenci ve öğretmenler olarak bu gibi ziyaretlerin öğrenciler üzerinde olumlu etki bıraktığını ifade etmek istiyorum. Hastaların sevgi, şefkat ve merhamete ihtiyacı olduğunu bilmek zorundayız. Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin. Gerçekten duygusal anlar yaşadık." dedi.

Hastanenin Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ise ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek, okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda öğrenci ve öğretmenler hastalarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Kaynak: Ömer Faruk Aydın-İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.