İmam Hatipli Öğrencilerden İsrail'e Tepki

İmam Hatipli Öğrencilerden İsrail'e Tepki

Samsun’da İmam Hatip Gençliği’nce düzenlenen yürüyüşte öğrenciler, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırıya tepki gösterdi.

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırıya, imam hatip liselerinde okuyan çok sayıda öğrenci tepki göstermek için bir araya geldi. İstiklal Caddesi üzerinde toplanan kalabalık hem Filistin hem de Türk bayrağı açtı. Ellerinde dövizlerle sloganlar atarak İsrail’e tepkilerini gösteren öğrenciler, Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı önüne geldi.
 
Burada İmam Hatip Lisesi Öğrenci Meclisi adına bir konuşma yapan Ubeyde Ensar Okutan, “İslam coğrafyasındaki terör olaylarının hepsinde parmağı olan işgalci İsrail Müslümanları kışkırtmaya yönelik aşağılık saldırılarına devam ediyor. Terör örgütü İsrail’in son zamanlardaki Mescid-i Aksa ile ilgili davranışlarının Filistin’de kan dökmeye yönelik bir çaba olduğu aşikardır. İsrail sadece Müslümanlar için değil, tüm insanlar için bir beladır. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın işgali kabul edilemez. Terör örgütü İsrail’in Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Siyonizm başına gök kubbeyi yıkacağız inşallah. İlk hedefimiz Mescid-i Aksa da özgürce namaz kılmaktır” dedi.
 
Basın açıklamasının ardından toplanan kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.