İmam hatip öğrencileri Bediüzzaman standı açtı

İmam hatip öğrencileri Bediüzzaman standı açtı

Bitlis Said Nursi İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Üstad Bediüzzaman için tanıtım standı açtı.

Şükrü Tontaş'ın haberi
 
Bitlis Said Nursi İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Üstad Bediüzzaman için tanıtım standı açtı. Merkez Ulu Cami önünde Cuma namazından önce stant açan öğrenciler, Üstad Bediüzzaman Said Nursi’nin eserlerini tanıttı. Tanıtım standına halk yoğun katılım gösterdi. Ücretsiz dağıtılan eserleri almak için vatandaşlar kuyruk oluşturdu.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan okulun eğitimcilerinden M. Raşit Yazın, bu gün yapılan tanıtımı daha sonra kapsamlı bir programa dönüştüreceklerini söyledi.
 
Okullarına Said Nursi isminin verilmesi kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yazın, “Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Bediüzzaman Said Nursi’nin 54.vefat yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik yapmak istedik. Etkinliğimizde halkımıza ücretsiz olarak üstadın bazı eserlerini dağıtıyoruz.  Hem üstadı hem de okulumuzu tanıtıcı el broşürleri dağıtıyoruz. Bu vesileyle inşallah üstadı halkımıza yeniden hatırlatmış oluruz. Önümüzdeki senede daha kapsamlı bir program yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.
 
Standa yoğun rağbet gösteren vatandaşlar ise, böyle bir tanıtımı yapan Bitlis Said Nursi İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ve yetkililerine teşekkür ettiler. 
 
İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.