İki Dost TV 2000'de

İki Dost TV 2000'de

Eğitimci yazar Lokman Yıldız ve Şair Yazar Mehmet Hacıismailoğlu “İki Dost” isimli programla her Salı akşamı saat 20:00'da evlerinize konuk oluyor.

Güzel anlatımı ve katıldığı seminer,konferans ve sosyal eğitim programlarıyla,izleyen ve dinleyenlerini sahabe efendilerimizin örnek yaşantısına ve asrı saadet iklimine götüren Eğitimci yazar Lokman Yıldız ve Şair Yazar Mehmet Hacıismailoğlu “İki dost” isimli programla tekrar bir araya geldiler.

Bir çok konser ve organizasyonlarda birlikte sahne alan ikili Tv programlarında da Asr-i Saadetten ikramlarda bulunup, tasavvuf şiirler okuyorlar.

Daha önce farklı televizyonlarda iftar ve sahur programları yapan Lokman Yıldız ve Mehmet Hacıismailoğlu bu kez TV 2000 ekranlarında her Salı akşamı saat 20:00 de izleyicileri ile buluşuyor.

Hazret-i Ömer R.A, Hazret-i Hamza R.A, Mus’ab Bin Umeyr R.A hayatlarını yumuşak ve hissiyatlı anlatımları ile dile getiren Lokman yıldız bu hafta Hazret-i Hatice Annemizin hayatını anlatacak.

Mehmet Hacıismailoğlu’nun Hazret-i Hamza için kaleme aldığı şiiri ekranlarda ilk kez okuması oldukça beğenilerek takip edildi, birbirinden güzel şiir ve sohbetler ile hazırlanan bu programda ayrıca bir iman hakikati olan ve Bediüzzaman Said Nursi Hz.lerinin yazmış olduğu Risale-i Nur okumaları ve Nur damlalarının olması ise ''iki dost" programına ayrı bir renk katıyor.

Program'ın içeriği hakkında bilgiler veren Eğitimci yazar Lokman Yıldız ise,''ümmet sevdalısı kardeşlerimizin ailece izleyebileceği bu güzel programın tek amacı izleyenlere alışılagelmiş televizyon programlarının dışında, gerçekçi ve Hakk’a hizmet eden bir anlayış ve duruşu sergilemektir'' dedi.

“İKİ DOST” programı her Salı akşamı saat 20:00'da TV2000 ekranlarından evlerinize konuk oluyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.