İHH’dan Suriye’ye 550 TIR’lık yardım

İHH’dan Suriye’ye 550 TIR’lık yardım

İHH İnsani Yardım Vakfı hem Türkiye tarafındaki kamplarda hem de Suriye içerisinde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Suriyelilere yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

Bölgede Suriyelilere dönük en geniş kapsamlı çalışmaları yapan STK olan İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan ayı boyunca Suriye’ye 550 TIR’lık gıda yardımı gönderdi.

İHH, Hatay’ın Reyhanlı lojistik merkezinde hazırlanan yardım malzemeleri, Suriye’nin Şam, Halep, Hama, Humus ve İdlib kentleri ile Türkiye sınırına yakın bölgelerde barınan Suriyeli ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşıladı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi Basın Danışmanı Burak Karacaoğlu, vakıf olarak Ramazan ayı içinde 550 TIR’lık yardımı Suriye’ye ulaştırdıklarını söyledi. Karacaoğlu, "İHH çalışmalarına Ramazan ayında da aralıksız devam ediyor. Suriye’de ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu Ramazan ayı için 110 bin gıda paketi, 5 bin 500 ton un, 500 ton hurmanın bulunduğu 550 TIR’lık yardım mağdur ailelere elden teslim edildi" dedi.

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.