İHH-AYDER’den ayda bin adet gıda paketi yardımı

İHH-AYDER’den ayda bin adet gıda paketi yardımı

İHH-AYDER, Suriye’deki Babulnur kampında yaşam mücadelesi veren Suriyeliler için “Kardeşlik için aylık bin adet gıda paketi” yardım projesi başlattı.

 İHH-AYDER Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Erdim, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerle Suriye’yi ziyaret ettiklerini söyledi.

 Babusselam, Babulnur ve Şemmarin kamplarında inceleme yaptıklarını belirten Erdim, “Ziyaretlere, 30 bin kişinin yaşadığı Babusselam kampından başladık. Kampta kalanların günlük yemek ihtiyaçları, sağlık ve eğitim hizmetleri derneğimiz tarafından karşılanıyor” dedi. Erdim, daha sonra Babulnur kampına geçtiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Babulnur’da kalanların ihtiyaçlarını karşılamaya yetişemiyoruz. İnsanların yaşam şartları çok zor. Bu insanların ihtiyaçlarını karşılamak için ayda bin adet gıda paketi gerekli. Bu ihtiyacı İHH-AYDER olarak bağışçılarımız ile karşılayacağız. ‘Kardeşlik için aylık bin adet gıda paketi’ projesini başlattık. Projemizle, Babulnur kampına düzenli şekilde bin adet gıda paketi ulaştıracağız. Konyalı hayırseverlerimiz bugüne kadar kardeş Suriye halkına yardımlarını esirgemedi. İnşallah bundan sonra da esirgemeyecektir.”

Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.