İETT'nin Oraya Nasıl Giderim? uygulaması mobilde

İETT'nin Oraya Nasıl Giderim? uygulaması mobilde

İETT'nin harita tabanlı "Oraya Nasıl Giderim?" uygulaması mobil cihazlara taşındı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, teknolojik gelişmelerle yolcu bilgilendirmelerini sanal ortama taşımayı hedefleyen İETT, 2009'da başlattığı "Akıllı Ulaşım" uygulamalarına yenisini ekledi.

Geçen yıl ağustos ayında hizmete sunulan "MobİETT Akıllı Durak" uygulamasının kısa sürede 400 bin kişi tarafından mobil cihazlara indirilmesi ve yolcuların farklı ulaşım sonuçlarını görmek istemesi üzere "Oraya Nasıl Giderim?" hayata geçirildi.
Mobil cihazlara ücretsiz indirilebilen "Oraya Nasıl Giderim?" uygulaması, yolculara gitmek istedikleri yere hangi toplu ulaşım aracını kullanarak ulaşabileceklerini farklı seçeneklerle sunuyor.

"Yolcuların hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, İstanbulluların ulaşım hayatını kolaylaştıracak yeni bir akıllı uygulamaya daha imza attıklarını belirtti.
Baraçlı, yolcuların hayatını kolaylaştıracak her türlü imkandan yararlanmaya çalıştıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"O nedenle artık teknolojiyi her geçen gün daha aktif kullanan, teknolojiyle iç içe bir İETT var. Yeni uygulamayla yolcularımız için İstanbul'daki tüm ulaşım modlarının bilgisini cep telefonlarına taşımış olduk. İstanbullular artık sadece İETT otobüslerinin bilgisine değil, tüm ulaşım araçlarının bilgisine cep telefonlarından kolayca erişebilecek."

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.