Hüsnü Bayram Ağabey Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu ayeti gönderdi

Hüsnü Bayram Ağabey Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu ayeti gönderdi

Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin talebelerinden Hüsnü Bayram Ağabey Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup gönderdi... Mektupta ise vurugulan ayet dikkat çekti...

Risale Haber - Haber Merkezi

Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin talebelerinden Hüsnü Bayram Ağabey 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup daha gönderdi. Gönderilen mektupta Al-i İmran Suresi'nden 139. ayete vurgu yapılması ise dikkat çekti. 

Mektup şöyle...

Aziz, Fedakar, Kahraman-ı İslam Reisicumhurumuz

Başta Zatınıza, Devlete ve mllletimize karşı yapılmak istenen menfur suikast, zalimane ve vicdansızca tahribatı ve cinayetleri hazırlayan ve emeline ulaşamayan paralel ihanet şebekesini nefretle lanetliyor ve kınıyoruz.

Zatınızın Cenab-ı Hakka teslimiyeti, imanı, tevekkülü ve Ümmet-i Muhammed (ASM) için azimli cesur, hizmet ve cesaretiniz ile Cenab-ı Hak bu hainane planlarını akim bırakmıştır.

Sayın Reisicumhurumuz: Rabbimiz sizi bu kudsi hlzmet-i vataniyede daima muvaffak eylesin. Rabb-ı Rahimimizin emrettiği şu ayet-i kerime, şüphesiz meselemiz hususunda pek manidardır: "Gevşemeyin, üzülmeyin, inanıyorsanız şüphesiz üstün olanlar sizlersiniz." Dikkat edilirse bu ayet-i kerime bu asırda ve şu zamanda şahsınız hakkında nasıl da manidar tevafuktadır.

Bu sivrisineklerin tantanasına ehemmiyet vermeyiniz ve vermiyoruz. Bütün Anadolu hususan bütün Alem-i İslam, melaikeler ve ruhaniyat şu sebat ve metanetinizi alkışlıyor, dua ediyorlar, onlara kulak veriniz.

Zatınıza tekrarla arzettiğim Bediüzzaman üstadımızın da duası sizlerledir. Uhud muharebesinde Resul-i Ekrem efendimize vahiyle gelen (Cevsen-ül Kebir) duasını üstadımızın tavsiyesiyle bizler her gün okuyor, dua ediyoruz.

Cenab-ı Hak sizi islamın gür sadası yapın. Evladı iyalinizi ve sizleri insi ve cinni şeytanların şerlerinden muhafaza etsin. Ebedi saadete mazhar etsin. Biz sizleri hakikaten Allah için çok seviyoruz. Kalbimizde yeriniz var. Sizlere her türlü destek ve yanınızda olduğumuzu bildirir, ifade eder, saygılarımı arz ederim.

Umum Nur Talebeleri Namına
Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin
Talebesi ve Hizmetkarı 
Hüsnü Bayramoğlu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Hüsnü Bayram Ağabeyin Mektubu

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum