Hükümlülere kitap sevgisi aşılandı

Hükümlülere kitap sevgisi aşılandı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü 'SODES Hayat Birlikte Güzel' projesi kapsamında hükümlü ve öğrencilere yönelik kitap okuma kampanyası dü

Erzurum il genelinde bulunan bazı okullarda ve Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülere yönelik kitap okuma kampanyası düzenlendi. SODES 'Hayat Birlikte Güzel' projesi okuma kampanyası Evliya Çelebi İlkokulunda öğrencilerle buluştu. 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olan kampanyada öğrencilere çeşitli hikayeler, romanlar ve dini içerikli 257 kitap dağıtıldı.

Okuma Kampanyası'nda ise Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde bulunan hükümlülere okuma bilincinin kazandırılması amacıyla yaklaşık 140 kitap dağıtıldı. Kitap okuma kampanyasının artarak devam edeceğini belirten SODES “Hayat Birlikte Güzel“ Projesi Koordinatörü Kamil Arı, "Okullarda okuma kampanyası düzenledik. İlkini Evliya Çelebi İlkokulunda yaptığımız Okuma Kampanyasının ikinci ayağını ise Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülere yönelik devam ettik. Amacımız il genelinde bine yakın kişiye ulaşarak bir nebzede olsa okuma alışkanlığının kazandırılmasına destek olmak." dedi.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.