Huawei Nexus görüntülendi!

Huawei Nexus görüntülendi!

Çinli Huawei tarafından üretilecek olan büyük ekranlı Nexus, ilk defa kameralara yakalandı. Daha önce render görüntüleri ortaya çıkan modelin işte ilk gerçek görüntüleri...

Google bu sene Nexus ailesine iki yeni üye katacak. Bunlardan birisi LG tarafından üretilecek olan 5 inç ekrana sahip sürümken bir diğeri ise 5.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip Huawei üretimi Nexus olacak.

Bir süredir gündemimizde olan bu modeller, çeşitli sızıntılarla ortaya çıkmış olsa da şu ana kadar hiç gerçek görseller sızmamıştı. Bugün ortaya çıkan yeni görseller ise Huawei Nexus modelini gözler önüne seriyor.

newly-leaked-huawei-nexus-pictures.jpg

İşte Huawei Nexus!

Metal bir kasaya sahip olan Huawei üretimi Nexus, 5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Gücünü Snapdragon 810 işlemcisinden alan Huawei Nexus, ayrıca 3500 mAh bataryayı bünyesinde barındırıyor.

Modelin tasarımına bakacak olursak eğer arka tarafta yer alan çıkıntılı kısımda kamera yer alıyor. Oldukça ilginç duran bu çıkıntılı kısımda kameraya çift LED flaş eşlik etmiş. Her Nexus modelinde olduğu gibi arka tarafta büyükçe bir Nexus yazısı yer alırken onun üzerinde ise parmak izi okuyucuyu görüyoruz.

newly-leaked-huawei-nexus-pictures-1.jpg

Huawei Nexus modelinin ön tarafına baktığımızda ise çift stereo hoparlör göze çarpıyor. Oldukça ince yan çerçevelere sahip olan modelin boyutları ise şu şekilde: 159.4 x 78.3 x 6.6/8.5mm.

Metal kasa, parmak izi okuyucu, USB Type-C ve çift ön stereo hoparlör ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Huawei Nexus, bakalım başarılı olabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

shifdetele

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.