HTC A9, eğimli ekran ile geliyor!

HTC A9, eğimli ekran ile geliyor!

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, geçtiğimiz dönemde sızdırılan Aero kod adlı modelini bu yılın sonuna doğru HTC A9 ismiyle piyasaya sunabilir. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarında prestijli bir konuma sahip olan HTC, son zamanlarda maalesef bu konumunu yavaş yavaş kaybediyor. Özellikle One M9 ile beraber büyük bir düşüş yaşayan HTC, yeni çıkar yolları arıyor. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Aero kod adlı model, HTC A9 ismiyle yakında piyasaya sunulabilir.

HTC A9 MediaTek İşlemci ile Geliyor!

Qualcomm'un halihazırda piyasadaki en üst seviye işlemcisi olan Snapdragon 810 işlemcisinden dili yanan HTC, görünen o ki bir daha bu işlemciyi kullanmaya pek niyetli değil.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan firmanın yeni amiral gemi modeli HTC O2 tarafında Snapdragon 820 işlemci telaffuz edilse de 2015 yıl sonuna kadar lanse edilmesi beklenilen HTC A9 modelinde Qualcomm üretimi bir işlemci yer almayacak.

HTC, yeni akıllı telefonunda MediaTek'in 20 nm üretim teknolojisini kullanan Cortex-A72 ve Cortex-A53 çekirdeklerini kullanan ve toplamda 10 çekirdeğe sahip olan Helio X20 işlemcisi yer alacak.

HTC A9, Eğimli Ön Panel ile Geliyor!

Gelen bilgilere göre HTC A9, bir çok HTC modelinde alışık olduğumuz üzere metal kasa ile gelecek. 2.5D eğimli ön panele sahip olacağı iddia edilen modelin fiyatı ise 470 - 625 dolar arasında yer alacak.

İlk olarak Çin'de satışa sunulacak olan HTC A9, daha sonra Asya kıtası ve daha sonra ise diğer ülkelerde satışa sunulacak.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.