Hızını alamayıp Milli Futbolcularını terörist sandılar

Hızını alamayıp Milli Futbolcularını terörist sandılar

Avrupa’da Müslüman korkusu giderek komik bir hal almaya başladı. Belçika’lı vatandaşlar kendi milli futbolcularını terörist sandılar.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Avrupa’nın 11 Eylül’ü olarak adlandırılan Paris saldırısının ardından gerçekleşenler 11 Eylül yakıştırmasını hak ediyor. Müslüman korkusunun geldiği komik noktanın son örneği Belçika’dan geldi.

Radja Nainggolan adlı 27 Yaşındaki Belçika Milli Futbol takımı oyuncusu dün yapılması planan kamp için Belçika’nın ünlü otellerinden Antwerp Radisson oteline geldi.

Belçika ile İspanya arasında oynanması planlanan dostluk maçının iptali yüzünden otele erken gelmek zorunda olan oyunculardan biri olan Nainggolan, geceyi de otelin lobisinde geçirmek zorunda kaldı.

Farklı görünüşü ve üzerindeki dövmeleri ile birden bire otel sakinleri tarafından korkulan Radja Nainggolan’ı terörist zanneden otel müşterileri acil bir şekilde polisi aradı. Birden bire Antwerp polis merkezine telefonlar yağması üzerine harekete geçen polis, gerçeği otele geldiğinde anladı.

Otelin müşterileri tarafından da tehdit alan Nainggolan olaya gülmek ile yetindi. Neden terörist sanıldığını anlamayan Nainggolan, otel müşterilerinin bu anlamsız tavrını anlayamadığını söyledi.

Terörist sanılan kişinin Belçika Milli takım oyuncusu olduğunu tek tek müşterilere anlatan otel yetkilileri de olayın komik olduğunu söyledi.

Belçikalı sosyal medya kullanıcıları da sosyal medya üzerinden olay ile dalga geçmeyi ihmal etmedi. Pek çok kişi olayın komik yönünü vurgularken, korkunun bu boyutlara ulaşmasının da anlamsız olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.