Hindistan EXPO'ya projesiyle geldi

Hindistan EXPO'ya projesiyle geldi

EXPO 2016 Antalya'ya katılmaya karar veren Hindistan'dan iki kişilik heyet, sergi alanında inceleme ve görüşme yapmak için Aksu'ya geldi.

Hindistan Heritage Art House Genel Müdürü Narender Nart ile Hindistan Süs Bitkileri Bahçecileri Birliği Sergiler Direktörü Nipuin Nart, EXPO 2016 Antalya Ajansı sergi alanı yönetim binasında, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılandı. Hindistan heyetine, bin 121 dönümlük alandaki çalışmalar, projeler ve yapım aşamasının sunumu yapıldı ve Hindistan için ayrılan bahçe gösterildi.  

Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, burada yaptığı konuşmada, hem ziyaretçilerin hem de çocukların Hindistan'ı, kitaplardan değil, EXPO alanındaki ülke bahçesini gezerek tanıması gerektiğini söyledi. Danışman, "Hindistan'ı EXPO 2016 Antalya'da görmek bizi mutlu edecektir" dedi. 

Antalya'daki toplantıya Hindistan ülke bahçesi projesi ile geldiklerini belirten Heritage Art House Genel Müdürü Narender Nart da "Diğer EXPO'larla kıyaslandığında EXPO 2016 Antalya her yönüyle heyecan verici" diye konuştu. Nart, Hindistan ülke bahçesinin ayrıntılarını da anlattı.

Sunumun ardından sergi alanını gezen heyet daha sonra kendilerine ayrılan ülke bahçesinde inceleme yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, toplantı ve ziyaret anısına Hindistan heyetine EXPO 2016 Antalya'nın sembolü şakayık taktim etti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.