Hiç tereddüt yok, onlar yaptı!

Hiç tereddüt yok, onlar yaptı!

Başbakan Binali Yıldırım Beşiktaş'taki saldırı için "PKK terör örgütünün marifeti olduğuna dair hiçbir tereddüdümüz yok." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, terör saldırısında şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul ve Cerrahpaşa tıp fakültesi ile Samatya'daki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Yaralıları ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

İşte o konuşmadan satır başları

"Ne yaparlarsa yapsınlar bu millet büyük bir millettir. 15 Temmuz'da nasıl alçak FETÖ örgütüne dersini verdiyse, ne kadar örgüt varsa bunların kökünü kazıyacak irade de vardır, güç de vardır. Milletçe acımız büyük, yüreğimiz yanıyor. Acımızı yüreğimize gömeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz. Şehitlerimizin yakınları bize emanettir, onları ebediyete uğurlarken acılarını yürekten paylaşıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

TERÖR ÇIKMAZ SOKAK

Terör çıkmaz bir sokaktır. Terörle hiçbir şeyin sonucu alınmaz. Sadece can yakar, sonunda kendini de yok eder, tüketir. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir ülke, biz büyük bir milletiz. Bundan da başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.

BÜYÜK BİR İHTİMALLE PKK

Büyük bir ihtimalle bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna dair hiçbir tereddüdümüz yok. Bütün örgütler bizim için aynı derecede alçaktır, mücadele edilecek güruhlardır."

 

Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.