Haydi yumrukçu geldiii!

Bayanların dikkatine! Bayların dikkatine! Yumrukçu geldi! Yumrukçu geldi! Sipârişleriniz kapınızdan alınır, hastanede teslim edilir! Çene kenârına, ağız kenârına, göz kenârına, kaş kenârına îtinayla yumruk atılır! Göz çukuruna, burun kemerine her türlü darbe vurulur. Haydi, yumrukçu geldiii!

Bakanlara, yan bakanlara, bakmayanlara, konuşana, susana, yazana, çizene, düşünene, üşenene îtinayla yumruk vurulur. Aparküt, kroşe, siving, direkt yumrukların hepsi için eşit ücret alınır. Peşinde yüzde 40, kredi kartına 12 taksit ve yüzde 20 indirim yapılır. YTL.ye yüzde elli zamlı, TL.ye pazarlık fiatına… EURO, Dolar ve Petrol özel indirime tâbîdir. Ayrıca her türlü silah ve uyuşturucu karşılığı hizmet verilir. Haydiii, yumrukçu geldi!

Her hangi bir şekilde derinlere bulaşmış olup cayanların elinde kalan her türlü silah ve mühimmat uygun yerlere atılır. Uygun fiatla satılır. Polis otosuna, asker minibüsüne, panzere, tankere, noktaya, karakola, karargâha, ordugâha her türlü kurşun sıkılır, füze atılır. Yollara, patikalara, ovalara, mer’alara, dağlara, sahrâlara her türlü mayın îtinayla döşenir. Uzaktan kumanda, yakından kumanda, sis bombası, ses bombası, söz bombası yerleştirilir; îtinayla patlatılır.

Yol kenârına, göl kenârına, otobana, müzeye, AVM’ye her türlü patlayıcı yerleştirilir. Pimi çekilmiş el bombası, borusuna takılı lav füzesi, denizaltına montajlı TNT kalıbı istediğiniz yerde ve saatte, profesyonel kadrolarımızca özenle yerleştirilir. Sincan’a ve fincana sığacak tank, top arabası, zırhlı temin edilir. Ustaca it dalaşı yapılır ve her türlü uçak, gemi, hücumbot, firkateyn, destroyer, denizaltı düşman marka füzelerle vurulur.

Haydi, yumrukçu geldi! Taşeronlarımız, cezâî ehliyeti olmayandan, cinâî ehliyeti olana kadar geniş bir yelpazede halkımızın hizmetine sunulmuştur. Beden Eğitimi ve Spor Akademisi mezunları; boks, kikboks, karate, judo, tekvando, sumo ve bilumum kursların sertifikalı mezunları hasımlarınızı îtinayla çırpar, tertemiz yapar. Haydi yumrukçu geldiii!

Santarolar, Hrantlar, Müjdeciler, İncilciler, laikler, komünistler, kemalistler, dinciler, ırkçılar, sağcılar, solcular, alevîler, sünnîler, yezîdîler, süryânîler, Türkler, Arnavutlar, Gürcüler, Komohtiler, Lazlar, Kürdler, Abazalar, Pomaklar, Boşnaklar, Tatarlar, Arablar, Ermeniler, Rumlar, Yahudiler vesâir ırk, millet, görüş, inanç, din ve mezhep sâhiplerinden istediğiniz her hangi birinin, fark gözetilmeksizin ezilip suyu sıkılır. Yüzde 10 fazlasına bir güzel yakılır, cumbur-cemâat seyrine bakılır. Haydi yumrukçu geldiii!

Fadimeler, Müslimler, Kalkancılar ve her kılıkta heykel kıranlar, kafa sallayanlar, üfürüp şişirenler en kısa zamanda temin edilir. Ses bantları, görüntü bantları her türlü isteğe uygun olarak hazırlanıp ajanslara servis edilir. Basın organlarında, yayın organlarında, organ ticâretinin mûtenâ pazarlamacıları tarafından özenle yayınlanır. Haydi, yumrukçu geldi!

Danışta’ya, Sayışta’ya, Yargıtay’a, küçük taya, büyük taya, gazetaya el bombası, izli kurşun, her türlü bomba atılır; kamera kayıtları istenildiğinde ibraz edilir. Arzû edilen gazetecinin arabası, kendisi, gizli dosyaları havaya uçurulur. İstenirse iz bırakılır, istenmezse izler de uçurulur. Halkın uykusu ve huzûru kaçırılır. Her türlü ihtilâl için zemin hazır edilir.

Adam kaçırma, banka soyma, araç yakma, uçak rehin alma işlemleri özene-bezene yapılır. Siyâsetçilere her türlü tezgâh hazırlanır. Video kayıtları Holivud kalitesinde çoğaltılır. Oylamada, oynamada îtinayla kullanılır. Her türlü vâsıta ile özenle korkutulup partiden istifa ettirilir. Haydi, yumrukçu geldi! 

Sanıklara her türlü savunucu sağlanır. Dâvâ vekilinin kralı, avukatın profesörü, baronun başı, borunun tizi mahkemenin her safhasında sanıklarımızın hizmetindedir. Avlanamayan savcılar, tavlanamayan hâkimler çıkarsa çaresine bakılır. Hastaneden, postaneden, adsız tıptan, adlı tıptan, özelden, tüzelden, çirkinden, güzelden her türlü rapor alınır. Bir günde mahkûmlarınız salınır. Yıllarca servislerde gizlenir. Her gün bir parça ameliyatla ufak ufak tahliye edilir. Ha, yine çâre bulunmazsa, bizden, kimler nöbette olduğunda bakılır. Üçe bir kararla kelepçeler açılır. Haydi, yumrukçu geldi!

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olup, küçük-büyük demeden her türlü hizmet verilir. Telâşa ve izdihâma lüzum yok, bayanlar, baylar! Ekiplerimiz, yurdumuzun ve dünyânın her köşesinde hizmet vermek için hazır beklemektedir. Gece-gündüz, kış-yaz, yağmur-kar, sıcak-soğuk demeden her türlü sipârişiniz şip-şak yerine getirilir. Haydiii, yumrukçu geldiiii!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum