Haydar Baş ekibinden Nakşilere, Milli Görüşe ve Nur talebelerine hakaret

Haydar Baş ekibinden Nakşilere, Milli Görüşe ve Nur talebelerine hakaret

Necmettin Erbakan, Said Nursi, İmam-ı Rabbani ve AK Parti'yi de hedefe koydular

Risale Haber-Haber Merkezi

Ehl-i Sünnet'e saldırma rolünü üstlenen Haydar Baş ve avaneleri Türkiye'deki bütün cemaat ve tarikatlara ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Yeni mesaj adlı gazetede yazan Mehmet Emin Koç adlı şahıs "Nakşi, Nurcu, Milli Görüş akımlarını" İngiliz imalatı ve Haçlı Avrupası bağlantılı olduğu şeklinde iftirada bulundu.

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın "Ehl-i Sünnetin omurgası" olarak nitelendirdiği cemaat ve tarikatlara her türlü iftirayı atan Haydar Baş ve avaneleri Necmettin Erbakan, Said Nursi, İmam-ı Rabbani ve AK Parti'yi de hedefe koydu.

Ehl-i Sünnete saldıran Mehmet Emin Koç, Haydar Baş'ın "M. Kemal Atatürk’ün ana-baba tarafından Ehl-i Beyt soylu ulu bir seyyid" olduğunu belgelerle ispat ettiğini de ileri sürebildi.

EHL-İ SÜNNET OMURGAYA KİNİNİ KUSTU

"Haçlı konsorsiyumu, iki asırdan bu yana coğrafyamızda kendi hesaplarını yürütecek taşeron cemaat ve örgütler; evliya kisveli Lawrenceler, İslamcı kılıklı siyasi elemanlar ve toplum mühendisleri devşirdiler, devşiriyorlar… Vekalet savaşları bunlarla yürütülüyor" diyen Koç, Nakşi, Nurcu, Milli Görüş, AK Parti, Necmettin Erbakan, Said Nursi ve İmam-ı Rabbani'ye adeta kin kustu.

FETÖ üzerinden Koç, "Anadolu özelinden İslam coğrafyasının bin yıllık genel vaziyetine bakıldığında, İngiliz imalatı yahut Haçlı Avrupası bağlantılı Nakşi, Nurcu, Milli Görüş akımları..."ifadesini kullandı. Yazısını şöyle sürdürdü:

İMAM-I RABBANİ'YE VE NAKŞİLİĞE

"Goa’ya üstlenmiş İngiliz-Portekiz-Cizvit papazlarının güdümlediği icazeti kendinden menkul Rabbanî namlı A. Faruk Sirhindî devri Nakşiliği, Ekber Şah idaresindeki Babür imparatorluğunda “Dinler arası diyalog”un özü mesabesinde bir “Din-i İlahî” batılını türetmekle kalmamış… 

SAİD NURSİ'YE

"Bu yüce devletin banisi Gazi M. Kemal Atatürk hakkında, Yunan ve İngilizlere bir nevi sözcülük yaparak “kâfir” ve “gözü kör Deccal” şeklinde aşağılık fitneler yayan merkezde S. Nursî vardır. 

MİLLİ GÖRÜŞ'E

"Projenin siyasal ayağını ve Avrupa ölçekli hizmetini ise Milli Görüş üstlenmiştir. Makam-ı İbrahim altında toplanmış Haç-Hilal ve Siyon yıldızlı Avrupa Milli Görüş amblemi ve oradaki İbrahimî dinler söylemi, bu gerçeğin ispatıdır. 

ERBAKAN'A

"Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın ikaz ve irşad dosyasını ulaştırmak üzere Balgat’taki ofisinde yedi kişilik bir heyet olarak ziyaret ettiğimiz Sn. N. Erbakan’ın oradaki Diyalogcu ve Amerikancı duruşu, devlet, millet ve dinimiz adına çok vahim bir kimliktir. 

"Kapitalizmin yeşile boyanmış hali olan Adil Düzen mavalı, Milli Görüş’ün, muhtemel Milli Ekonomi çığırının önünü kesmek üzere oluşturulmuş kapitalizmin ilk İslamcı kisveli iktisat yalanıdır.

AK PARTİ'YE

AKP siyaseti, bütün bu oluşumların ton ve tohumlarından BOP karnında teşekkül etmiştir. Türkiye’nin sürüklendiği vaziyet ise malumdur.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
17 Yorum