Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin doğu kesimlerinde bahar mevsimine uygun kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Karadeniz kıyılarında yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da güneybatılı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyir. Doğusunda sabah ve gece saatlerinde sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin öğle saatleinde parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kahramanmaraş çevreleri ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Adana çevrelerinde sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyılarında yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah